LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Dunyaca Unlu Prezarvatif markası Durex Aralarında Turkiyeninde Bulunduugu 41 Ulkede Sex Araştırması Yaptı.DunyanınEnSexy Ulkesi Komsumuz Olan Yunanistan Secildi.Turk İnsanı yılda 113 Kere Sex Yapmakla 13. bu alanda İse Yunanistan 138 Kere İle Birinci Japonlar İse 35 kere ile sonuncu.İnsanlar Dunyada Ortalama 103 kere Sex Yapıyorlar.Turk Erkegi Eşlerini Aldatmada ve Evlilik Dısı İlişkilerde Birinci Sırada,Norvecliler İse Bir Gecelik Sexde yuzde 70 Oran ile Birinci Sırada.Turklerin Sadece yuzde 13 u grup Sex Yapabimiş,yuzde 7 lik kesim ise eşcinselleri ile ilişkiye girmiş.Dunyada İnsanlar Omurlerinde Ortalama 7 tane Sex Partneri Oluyor.Turklerde İse Bu Oran 14 Kişi ve bu Alandada Birinci.Hongkongda İse 65 Kişiye Sadece 1 kişi DUsuyor.İlk Tecrubede ise 15.7 Yaş İle İzlanda Birinci Turklerde İse Bu Yaş 17.4 En Favori Fantazi İse Arabada Sex Yapmak.Arabada Sex Yuzde 50 Tuvalette yuzde 39 ebeveyn Yatagında yuzde 36 Parkda İse Yuzde 31. Yuzde 80 lik Pay İle Arabada Sexi En Coq AlmanLar Yapıyor.Yuzde 54 Luk Pay ile Avustralyalılar Parkta Sex Yapmayı TerciH Ediyor.Coq Şaşırtıcı Ve Dusundurucu Olan Bir Sonuc İle Turk İnsanının Yuzde 22 si OkuLda Sex Yapıyor. KayNak:PostaGazeteSi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 cennette okuyorum haberim yok o zaman[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Anlamadım :DAcarmısın BirazDaha Cennette Okuyorum Ne Demeq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ewt ben nasıl cennette okucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yalan bunlar, bana gelip birşey sormadılar.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben inanmam buna neye göre araştırmışlar bunu onu niye yazmıyolar plezervatif alırken napcanı mı sormuşlar .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 :DgiT O Zaman Gazeteyi SatınAl Orda Yazıyo Bende O HaberiOkumak İicn Aldıydım Zati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Condom alırkende bana birşey sormadılar hiç. Kapımı çalıpta durexten geldik diye gülümseyen tiplerde görmedim. ps: durex favorimdir.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 GazeteninYalancısıyımm :D Ben Bilmem War kİ Ole Bişi Yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yoksa sana geldiler mi ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Mayhem, 09 Kasım 2005 14:53 tarihinde demiş ki: Yalan bunlar, bana gelip birşey sormadılar. +1 :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ya Bugun Bende Bozukluk War Galiba :D Zor Anlıyorum Ama MayhemSacmalıyorsun Galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Daıtmayınn Konuyu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yok abi şimdi saçmalamak degil bu. Gazete yazmış böle böle türkler diye. Ulan biz türk degilmiyiz niye dışlıyorlarmış gibi kalıyoruz ortada. Durex bizi sevmiyormu hiç sana bana gelip bir anket yapmıyor.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 mayhem sonuna kadar haklısın bana da sormadılar eee bunlar neye dayanarak yaptı araştırmayı[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yoksa dedem pipili kız olduğu içinmi durex beni sevmiyor.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 daha önce açılmıştı korkma len şaka şaka açılmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bilmem Yapmışlar İşte :D Parklarda Dolaşıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ayrıca Türkiye'de cok riskli bu tür anketler. Düşünsenize evinize Durex elemanları geliyor. Durex: merhapalar efenim bis Durex'ten geliyoruz Kapıyı açan erkek: buyir Durex: efenim şimdi bisim bi anketimis var ama nası sölücem bilmiorm. Erkegin arkasında kıskıs sırıtan bi bayan: Dinliyoruz beyfendi Durex: şey yatakta kaç pozisyon denersinis? Erkek: ne dion lan sen? Durex: yok bişi abi plz sorry Erkek: gel lan buraya.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 :D Olur Mu Olur Yani Turkkiye Burasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben de katildim ama curve bekledigimden yuksek cikti. :([signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Sana Sordular Mı Bu Konu Hakkında Bişi :D Meraqlandim Şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 partner yoksa bu soruyu gecelim dediler :([signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hımm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yalan![signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar